Přejít k hlavnímu obsahu

Banger alert! SINNERS se postaví Monte, Sampi.Tipsport čekají hvězdní MOUZ

8. 8. 2023 | 09:56 Counter-Strike 2 Preview
Dnešní zápasy českých a slovenských týmů v Evropě budou tedy stát za to. SINNERS hned dopoledne vyzvou 15. nejlepší tým světa a Sampi.Tipsport v jednom ze tří náročných zápasů
celodenního maratonu ve třech různých soutěží čeká slavná organizace MOUZ s Davidem „frozen“ Čerňanským v čele. Dočkáme se obřích skalpů při srovnání lokální a globální špičky?
frozen vs. MATYS
frozen vs. MATYS
Zdroj: HLTV.org / PLAYzone

SINNERS si už před několika dny poradili s Apeks a dnes mohou podobný zářez zaznamenat proti dalšímu účastníkovi play-off posledního Majoru, týmu Monte. K parádnímu střetnutí dojde v rámci první série Thunderpick World Championship, kde nechybí řada pozvaných Tier 1 týmů. Šlágr započne v 10:00.

Jen o několik později však ve stejném turnaji dojde k ještě ostřejšímu souboji. David „frozen“ Čerňanský na jedné straně, Matúš „MATYS“ Šimko na té druhé. Dvě největší slovenské hvězdy se poprvé utkají tváří v tvář, pro Sampi.Tipsport to bude velkolepá zkouška proti špičkovému soupeři. Uspějí v duelu od 16:00?

Sampi však i mimo hlavní lákadlo dne čeká náročný program. Kvůli včerejší prohře ve čtvrtém kole CCT Central Europe Series 7 je už od 12:30 čeká dohrávka swissu proti ALTERNATE aTTaX, kterou by potřebovali sfouknout co nejrychleji. No a v 19:30 ještě vstoupí do CCT East Europe Series 1 zápasem proti Preasy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.