Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý kapitán Fnatic bude opět hrát. GODSENT jdou do CS 2 s plně švédskou sestavou

8. 8. 2023 | 16:50 Counter-Strike 2 Přestup
Counter-Strike tým GODSENT odhalil svoji novou sestavu. Organizaci bude opět reprezentovat plně švédský tým v čele se zkušeným kapitánem Maikilem „Golden“ Selimem, jenž se vrací k aktivnímu hraní a nebude jen koučovat. Tým obohatil také nový trenér spolu s dvěma mladíky.
Maikil „Golden“ Selim
Maikil „Golden“ Selim
Zdroj: Fnatic

GODSENT na konci jara vyřadili několik hráčů ze své soupisky a čekalo se, kdo je nahradí. Nově tým přímo na serveru povede dosavadní kouč Maikil „Golden“ Selim, jenž jako veterán se zkušenostmi z nejvyšší úrovně bude zastávat roli in-game leadera. Hrát jej uvidíme poprvé od loňského dubna. V pozici trenéra ho nahradí Kevin „Kevve“ Bohlin, který podobně jako Golden v minulosti reprezentoval organizaci fnatic.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Dvě nové tváře do sestavy přicházejí z týmu PROSPECTS. Především Johan „hype“ Engblom byl jeho hlavním tahounem na cestě za několika medailemi, devatenáctiletý Jonatan„bobeksde“ Persson ale platí také za mladé naděje švédské scény. Kostru dotvářejí dvě stálice, které si můžete pamatovat i z působení v NIP. Nicolas „Plopski“ Gonzalez Zamora a Erik „ztr“ Gustafsson by se rádi vrátili mezi evropskou špičku.

Sestava GODSENT:

 Švédsko Nicolas „Plopski“ Gonzalez Zamora
 Švédsko Erik „ztr“ Gustafsson
 Švédsko Maikil „Golden“ Selim
 Švédsko Jonatan „bobeksde“ Persson
 Švédsko Johan „hype“ Engblom

 Švédsko Kevin „Kevve“ Bohlin – trenér