Přejít k hlavnímu obsahu

Šílených 43 killů za 23 kol. MATYS hrál jako démon a Dánové neměli nárok!

9. 8. 2023 | 07:27 Counter-Strike 2 Reportáž
Sampi.Tipsport zakončili úterní maraton vítězstvím. Po prohrách s ALTERNATE aTTaX a MOUZ si nakonec poradili s dánskou pěticí Preasy. Na první mapě se ve velké formě předvedl Matúš „MATYS“ Šimko. Se skóre 43-10 zdemoloval soupeře a vysloužil si obdiv světové scény.
Matúš „MATYS“ Šimko na Tipsport CS:GO Bratislava
Matúš „MATYS“ Šimko na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Matúš „MATYS“ Šimko má za sebou další perfektní sérii. Už proti ALTERNATE aTTaX hrál ve velké pohodě, zápas s MOUZ mu sice nevyšel, ale proti Preasy opět posunul svůj výkon na další level. Především na mapě Overpass byl naprosto k nezastavení. Co viděl, to zastřelil. Taková dominance se vidí jen málokdy.

Sampi.Tipsport – Preasy 2:0 (16:7, 16:10)

Třetí sérii celodenního maratonu nechtěl MATYS natahovat. Rychle do postele a odpočívat. Slovenský střelec rozjel pořádnou show a od prvních kol znemožňoval hráče na druhé straně serveru. Dánové se na nic nezmohli.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Za první polovinu stihnul MATYS 27 zabití za teroristy, na CT jich přidal dalších 16. Celkem tak poslal k zemi soupeře 43krát. HLTV rating 2.85, druhý nejlepší hráč Sampi.Tipsport měl 1.26. To vše pouze za 23 kol.

Druhá mapa se nesla v podobném duchu jako ta první, jen tentokrát si slovenská pětice rozdělila killy rovnějším dílem. Do swiss stage tak vstoupili Sampi.Tipsport vítězně. MATYS se však opět ukázal světu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).