Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete si zahrát Monopoly? Krabici vraťte do šuplíku a zapněte Fortnite

11. 8. 2023 | 17:53 Fortnite Zajímavost
S počátkem Creative 2.0 bylo jen otázkou času, než bude téměř každá hra znovu vytvořena ve Fortnite. Hráči pomocí Unreal Engine ve Fortnite vytvořili už Call of Duty nebo momentálně populární Only Up. Nyní virtuální herní svět replikuje už i ty ze skutečného života. Jeden z hráčů například vytvořil Monopoly.
Monopoly vytvořené ve Fortnite
Monopoly vytvořené ve Fortnite
Zdroj: Fortnite.gg

Dříve už vyšla i klasická desková verze Monopoly Fortnite, ve které jsou předměty, postavy a lokace z videohry. Fortnopoly je ale výhradně digitální dílo a je k nalezení v Creativu. Tvůrce mapy ke hře řekl: „Milujete deskové hry? No, tohle není verze vaší babičky...“

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Kód mapy je: 5068-0087-4348. Už teď je hitem. Mapu dokonce kvůli přehlcení občas potkají potíže. Mapa obsahuje to nejlepší z obou světů, a pro hráče, kteří obvykle hrají videohry místo deskových her, je to úžasný způsob, jak spojit obě komunity dohromady.

Vzhledem k tomu, že je Creative 2.0 pořád ještě v začátcích, očekávejme určitě další deskové hry přeměněné do videohry. S Creativem 2.0 je možné vyrobit téměř cokoli.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.