Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle byl prvotřídní týmový výkon! Sampi.Tipsport získali další velký skalp

17. 8. 2023 | 18:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Nějaká výsledková krize? Z toho si Sampi.Tipsport nic nedělají. Proti známému evropskému týmu OG vlétli do boje jako rovnocenný soupeř, který je hladový po úspěchu. A ten přišel!
Lukáš „sAvana1“ Lintner na Tipsport CS:GO Bratislava
Lukáš „sAvana1“ Lintner na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Při vysoké aktivitě v oficiálních zápasech zákonitě musejí přicházet i nějaké ty porážky, které v mnoha případech fanoušky i hráče samotné mohou zklamat. Sampi.Tipsport z posledních sedmi zápasů šest prohráli, ale ten jediný, který vyhráli, jim vynesl postup do play-off CCT East Europe Series 1. A tam zase září!

Jejich osmifinálovým soupeřem z řad pozvaných velikánů byli OG – evropský celek, který si na začátku léta prošel obměnou a od té doby se zatím hledá. Jediným úspěchem byl postup do hlavní části IEM Cologne.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Slovenská pětice se zkušených soupeřů nezalekli a tahali za jeden provaz. Tentokrát nešlo o případ, kdy veškerou show pro sebe urve Matúš „MATYS“ Šimko. Ten paradoxně posbíral nejvíce smrtí a jako jedinému mu za celou BO3 svítí kolonka K/D ratio červenou barvou. Něco takového ale u vítězství nikdo neřeší.

Výhra 2:0 se začala rodit na mapě Sampi. Aktuální světová #42 ukázala velkou sílu na svém map picku a vedení v sérii se začalo rodit už na první vyhrané T straně. Po triumfu 16:12 se ale šlo na volbu OG. Ancient ale také Sampi.Tipsport vyhovuje, soupeři uhráli jen o bod více. Další velký skalp za poslední měsíce znamená účast ve čtvrtfinále CCT East Europe Series 1. Dalším soupeřem Sampi budou 9 Pandas z Ruska.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.