Přejít k hlavnímu obsahu

Medaile je na dosah. Sampi.Tipsport se dnes postaví silnému ruskému soupeři

19. 8. 2023 | 10:50 Counter-Strike 2 Preview
Sampi.Tipsport dokázali senzačně porazit OG a nachází se už ve čtvrtfinále prvního turnaje CCT East Europe. Od medailových bojů je tak dělí jediná výhra. Jejich dalším vyzyvatelem bude tým podobné úrovně, na kterého ale ve vzájemných duelech ještě vyzrát nedokázali.
Tomáš „fino“ Bebjak
Tomáš „fino“ Bebjak
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Dvě výhry následovaly dvě prohry, ale misku vah posléze Sampi.Tipsport opět převážily na správnou stranu. Proti týmu Insilio si vybojovali play-off CCT East Europe Series 1, do kterého vlétli výhrou proti OG.

Čím méně týmů ve hře o titul zbývá, tím silnější je konkurence. Další oponent si nezní tak zvučně, jde však skoro o souseda Sampi v HLTV žebříčku a hlavně tým, který z osmifinále postoupil na úkor Bad News Eagles.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Řeč je o ruské pětici 9 Pandas, která se dala dohromady před čtyřmi měsíci a postupně stoupá světovým žebříčkem. Drápky svěřenci bývalého hráče NAVI Denise „seized“ Kostin vytahují často právě v turnajích CCT.

V jiných regionech Champion of Champions Tour se už dvakrát se Sampi.Tipsport potkali. Ze čtyř map se ale slovenský soupeř dostal do hry pouze jedinkrát, to když se Matúš „MATYS“ Šimko zase jednou utrhl.

Sampi jdou kupředu, jen jsou jejich výkony občas jako na horské dráze. Sobotní odpoledne je tak musí zastihnout ve správné střelecké i týmové náladě. O postup do semifinále si proti 9 Pandas zahrají od 16:30.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.