Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT Champions: Finálový clash světových regionů. Který usedne na trůn?

23. 8. 2023 | 08:07 VALORANT Reportáž
Napínavé dobrodružství plné nekompromisních soubojů se blíží do finiše. Ve VALORANT Champions zbývá posledních šest statečných týmů, které přešly všechny dosavadní nástrahy, aby se utkaly o světový trůn. Každý navíc nese na svých bedrech hrdost celého regionu.
VALORANT Champions
VALORANT Champions
Zdroj: VCT Esports

Evil Geniuses: Vůdci Severní Ameriky

Neúprosní bojovníci z Evil Geniuses prokázali svou dominanci na severoamerické scéně. Jejich strategie a taktiky jsou promyšlené do posledního detailu i proti světovým vyzyvatelům. Oddaní maximální přípravě jsou připraveni hájit čest Severní Ameriky a dokázat, že jejich region je domovem elitních hráčů.

Evil Geniuses
Evil Geniuses
Zdroj: VCT

LOUD: Bouřliví rekordmani Jižní Ameriky

S energií a vášní, kterou lze slyšet na kilometry daleko, se LOUD probojovali ze skupiny smrti a přejeli favority turnaje.. Jihoamerický zástupce si získal srdce fanoušků svou nezdolnou snahou a schopností hrát s radostí. S podporou celého regionu chtějí dokázat, že mohou do sbírky přidat druhou mistrovskou trofej.

LOUD
LOUD
Zdroj: VCT

Fnatic: Dvojnásobní mistři světa z Evropy

Název Fnatic je synonymem pro excelenci a úspěch. Tým ze starého kontinentu se nebojí čelit výzvám a do boje vstupuje nejen  s pevným závazkem oslavovat svůj region, ale také dokončit letošní sbírku trofejí. Po jednom výpadku opět prokazují dominanci, ale ještě před sebou mají dlouhou cestu spodním pavoukem.

Fnatic
Fnatic
Zdroj: VCT

Paper Rex: Vládci jihoasijského regionu

Paper Rex vstupuje do čtvrtfinále jako zástupce jihovýchodní Asie. Jejich příběh je inspirativní nejen díky jedinečným taktikám a hravosti. V malém regionu se zvedli nad ostatní a teď drží jeho prapor. Jejich oblíbený „for fun“ gameplay je dovedl na vrchol sledovanosti a podpory fanoušků. Bude ale stačit na titul?

Paper Rex
Paper Rex
Zdroj: VCT

Edward Gaming: Čínská síla

Edward Gaming je jméno, které rezonuje po celé Číně. S ohromujícím talentem a neustálým zlepšováním se stávají největším a a nejsilnější zástupcem čínského Valorantu. Chtějí dokázat, že ač nejsou součástí majoritních regionů, stále by si na měli soupeři dát pozor a nepodceňovat je. Přece jenom už jsou v TOP 6.

Edward Gaming
Edward Gaming
Zdroj: VCT

DRX: Korejská preciznost

Korejský tým DRX je ztělesněním preciznosti a perfekcionismu. S hlubokým porozuměním hře a neustálým zdokonalováním svých dovedností usilují o dominanci na poli FPS střílečky od Riot Games, aby prokázali status mekky esportu. Pozor si ovšem musejí dát na to, aby jim v důležitých momentech opět nedošla šťáva.

DRX
DRX
Zdroj: VCT
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.