Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní zakončení prázdnin. RETAKE Festival proběhne přímo v hokejové aréně!

21. 8. 2023 | 09:05 Counter-Strike 2 Turnaj
Agentura RESET Button, za kterou stojí vedení SINNERS, si pro hráče připravila BYOC herní akci na závěr letních prázdnin. Netradiční herní akce se uskuteční přímo v Home Credit Aréně.
RETAKE Festival
RETAKE Festival
Zdroj: RESET Button

RETAKE Festival bude nezapomenutelnou sešlostí pro českou herní komunitu. Oficiální turnaje se konat ve dvou titulech, ale co si budete chtít v rámci BYOC zóny mimo ně zahrát, to je jen na vás. Těšit se tak můžete na nerušenou zábavu a nekonečné hodiny herních zážitků. Vstupy na akci se prodávají samostatně jako místo sezení a jako turnajový pas do hlavní CS:GO soutěže. Pokud nezatoužíte po VIP servisu, tak si klasickou vstupenku zakoupíte za 1000 Kč a vstupné do CS:GO turnaje činí 2500 Kč za celý tým.

Právě rozlučková soutěž v Counter-Strike: Global Offensive patří mezi hlavní lákadla celého festivalu. Do boje o 60 tisíc korun je zatím přihlášených pouhých osm týmů, přitom takové příležitosti dlouhodobě domácí scéně chybí, aby si ambiciózní hráči mohli osahat offline prostředí a ukázat své schopnosti naživo. Neváhejte a přijeďte do Liberce! Mimo 5v5 turnaje proběhnou v CS:GO i další klání ve formátech 1v1, Wingman a Red Bull Flick. Pro nejlepší týmy a hráče jsou připraveny finanční odměny i věcné ceny.

Home Credit Arena
Home Credit Arena
Foto: RESET Button

Druhou hlavní hrou RETAKE Festivalu bude další z titulů, ve kterém domácí SINNERS patří mezi světovou špičku. Řeč je samozřejmě o Trackmanii, v níž jsou podobné akce nejlepšími momenty celého roku. Nejoblíbenější arkádová závodní nabízí jednotlivcům parádní příležitost setkat se nejen s domácí komunitou. Hlavním vyzyvatelem bude Martin „Kappa“ Krompolc, jen o něm ale turnaj samozřejmě nebude. Kromě hlavní soutěže proběhne také Time Attack, každý závodník se tak v soutěžích neztratí.

Hvězdy ale samozřejmě dorazí také ze světa CS:GO. V jednom z mixů se ukáže Adam „NEOFRAG“ Zouhar, kterého tak může do Liberce přijet vyzvat naprosto kdokoliv. Taková šance se už nějakou dobu nemusí opakovat! RETAKE Festival je prostě eventem, kde si každý najde to své. Na jednom místě se potkají až dvě stovky hráčů, každý jiný, ale zároveň v lecčem stejný. Jestli chceš dorazit, tady najdeš více informací.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.