Přejít k hlavnímu obsahu

AJTT je volný a hned má nové angažmá. Nový tým chce zaútočit na Tipsport MČR

21. 8. 2023 | 16:30 Counter-Strike 2 Přestup
Nový vyzyvatel vstupuje na scénu. Tým, o kterém jsme již na začátku měsíce psali, že je jeho vznik na obzoru, už konečně může nabírat reálných obrysů. Filip „AJTT“ Dolenský po třech letech definitivně skončil v Entropiqu, ale bez angažmá nezůstane ani minutu.
Filip "AJTT" Dolenský na loňském Tipsport MČR CS:GO
Filip "AJTT" Dolenský na loňském Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Filip „AJTT“ Dolenský byl součástí prvního projektu Entropiqu při jeho vstupu na CS:GO scénu v srpnu roku 2020. Přesně o tři roky později se však loučí. „Dnešním dnem už nejsem součástí týmu Entropiq. Jsem vdečný za všechno, co pro mě udělali. Přeju jim hodně štěstí s jejich novým projektem,“ dal své definitivní sbohem.

Už začátkem měsíce jsme jej poprvé mohli vidět s možnými novými spoluhráči. Pod názvem Rotačák se pro kvalifikaci do ESEA Advanced spojil se svými bývalými dávnými kolegy z Entropiqu Lukášem „capseN“ Koláčným, Janem „HONES“ Urválkem, letošním parťákem Rudolfem „Rutk0“ Kovalčikem či někdejším reprezentačním spoluhráčem Markem „kinzo“ Bílkem. Porazit dokázali mimo jiné ENTERPRISE.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Od té doby bylo ticho po pěšině a za oponou se řešily různé formy, jak by tým mohl nadále fungovat. Nedělním rozloučením AJTTa s Entropiqem se ale nejspíše vyřešil poslední díl skládanky, protože celá pětice není smluvně zavázaná v žádné organizaci a může volně působit na scéně. Měli by tak pokračovat pospolu.

Cílem společného snažení by mělo být Tipsport MČR CS:GO. V souvislosti s tím se dá očekávat, že se tato ambiciózní pětice pokusí spojit s nějakou domácí organizaci, protože jinak by museli na posledním kvalifikačním turnaji Tipsport CS:GO Praha urvat ideálně medailové umístění. Scéna ale vítá nového koně.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.