Přejít k hlavnímu obsahu

Novinka v podobě MARVEL SNAP? Přijď si i ty zahrát Entropiq komunitní turnaj!

2. 9. 2023 | 08:35 Marvel Snap Turnaj
Ve spolupráci s herní organizací Entropiq jsme si pro všechny fanoušky karetních her připravili turnaj v Marvel Snap. Turnaj je naplánován na první zářijovou sobotu, otevřen je všem hráčům. Navíc je turnaj dotován 4 000 Kč, herním hardwarem a předměty od firmy Xzone. Tak na co ještě čekáš? Registruj se už teď!
Entropiq MARVEL SNAP community tournament
Entropiq MARVEL SNAP community tournament
Zdroj: Entropiq

Začněte nový školní rok jako superhrdinové a přijďte se pobavit a rozproudit své mozkové buňky při turn based karetní hře Marvel Snap. Ti nejúspěšnější z vás se navíc můžou těšit na finanční odměny a věcné ceny.

Zbrusu nový komunitní turnaj Marvel Snap pro vás Entropiq přichystal ve spolupráci s Xzone a PLAYzone.cz na první zářijový víkend - hrát se bude v sobotu 2. září od 16:00. V průběhu turnaje se setkáte nejen se zaměstnanci Entropiq, ale taky s influencery, jako je CzechCloud a dalšími, kteří budou průběh turnaje streamovat na svých Twitch kanálech.

Formát turnaje je jednoduchý, hraje se single-elimination BO1, od semifinále (top 4) pak následují BO3 série. Pro turnaj si hráči mohou sestavit libovolný balíček, od semifinále si hráči sestaví 2 balíčky, které se budou hrát systémem Conquest (hráč musí vyhrát s oběma svými balíky).

Do turnaje jsou věnované následující odměny pro nejlepší trojici hráčů:

Doufáme, že si tuto novinku nenecháte ujít a přijdete si zahrát i vy!

Štítky: Entropiq, Marvel
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!