Přejít k hlavnímu obsahu

Další bizarní vzkaz pro hráče T1. Za*raní klauni, obul se do fanoušků streamer

23. 8. 2023 | 14:17 League of Legends Kauza
Malé nákladní automobily se vzkazy pro hráče T1 už nejsou žádným překvapením. Tentokrát se ale kritika obrátila na určitého hráče týmu. Kritiku schytal po neideálním výkonu ve finále LCK Lee „Gumayusi“ Min-hyeong. Samotný tým si s tím ale hlavu neláme, hráče se zastal i streamer Nick „LS“ De Cesare.
Další vzkaz pro hráče T1
Další vzkaz pro hráče T1
Zdroj: Twitter.com

T1 je historicky nejúspěšnější světová organizace v League of Legends. Nikdo nemá na svém kontě tolik úspěchů, fanoušci si navykli na nejvyšší standardy a cokoli kromě vítězství je pro ně zklamáním. Poté, co T1 na jaře 2023 prohráli finálové utkání proti Gen.G, je doma čekalo nemilé překvapení.

Před sídlem T1 se po tomto nepodařeném zápase objevil menší kamión, který zesměšňoval botlanera týmu Lee „Gumayusi“ Min-hyeonga kvůli jeho nevydařeným výkonům.

Rozzlobený fanoušek mimo jiné tvrdil, že celkové poškození a statistiky Gumayusiho byly příšerné a že by měl zůstat u hraní Xayah, jediného šampiona, se kterým dokázal Gen.G porazit.

Streamer Nick „LS“ De Cesare se Gumayusiho zastal a podobné fanoušky označil za odpad a „za*rané klauny“. „Je ironické, že tito „lidé“ si ani neuvědomují, že nejsou typem, které by někdo chtěl za fanoušky,“ má LS jasno.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: T1, Gumayusi, LS