Přejít k hlavnímu obsahu

Nadcházející sezóna nabídne pořádný nářez! Přispějí k tomu nové zbraně

23. 8. 2023 | 18:28 Fortnite Spekulace
Čtvrtá sezóna čtvrté kapitoly ještě nezačala, ale komunita je již doslova zavalena informacemi z četných úniků a teaserů, které byly dosud představeny. Ústřední téma už známe, to ostatní se teprve rýsuje. Přesto vše nasvědčuje parádní porci zábavy v nové sezóně.
Rocket Ram
Rocket Ram
Zdroj: Epic Games

Vývojáři z Epic Games si dali na nadcházející sezóně opravdu hodně záležet. Pro hráče připravili nové zbraně, předměty nebo outfity, které dobře ladí s odhaleným tématem „Heist“. Loupežné motivy oficiálně potvrdil Mark Rein, viceprezident a spoluzakladatel Epic Games.

V tuto chvíli už známe také nové zbraně. První z nich se nazývá se Rocket Ram. I když může vypadat jako RPG, jeho projektil pravděpodobně nebude výbušný. Když se podíváme na design a jeho schéma, tak je to pravděpodobně zařízení proti stavbám nebo vozidlům či helikoptérám.

Další na seznamu je utilita nazvaná Business Turret ukrytá v kufříku. Jedná se o věžičku, která by měla být přenosná. Neméně zajímavou položkou je Shield Breaker EMP Grenade. Jeho použití zatím není jasné, ale měl by být schopen ubrat soupeři všechny jeho štíty. Posledním představeným předmětem je něco, čemu se říká Heist Bag. Podle leakerů může fungovat podobně jako stany ze třetí kapitoly. 

Podle úniků bude Epic Games v další fázi příběhu odhalovat nepřeberné množství mytických zbraní. Patří mezi ně také někteří dřívější oblíbenci jako je Midas“ Drum Gun, Kit's Launcher, Charge Shotgun nebo Ocean's Chug Jug. Není jasné, zda budou všechny přidány do loot poolu hned od začátku čtvrté sezóny, nebo až v průběhu, jak se bude příběh vyvíjet. Nicméně do konce sezóny by měly být k dispozici všechny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.