Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno! Oblíbený herní mód 2v2v2v2 nevidíme v League of Legends naposledy

25. 8. 2023 | 10:49 League of Legends Gaming
Hráči se mohou radovat. Arénový mód 2v2v2v2 se sice s League of Legends rozloučí 28. srpna, ne však natrvalo. Tým vývojářů Legends potvrdil, že oblíbený režim se v budoucnu určitě vrátí.
Arény se v budoucnu vrátí
Arény se v budoucnu vrátí
Zdroj: Riot Games

Když vývojáři do League of Legends přidali očekávaný druh zbrusu nového herního módu 2v2v2v2, tak se hned v prvních dnech ukázalo, že jde o nejúspěšnější novinku ve hře za dlouhé roky. Arény byly krásným zpestřením léta a na jejich vyzkoušení už máte jen posledních několik dní. Mód ale nezmizí navždy.

Obrovská oblíbenost Arény je zaručením toho, že Riot Games s ním budou počítat ve svých budoucích plánech. „Rozhodně neplánujeme s Arénou skončit. Náš tým probírá budoucí plány a ani jedna z nich se nezaobírá zrušením tohoto módu. Brightmoon a Meddler již brzy chystají novou aktualizaci, která bude obsahovat nadcházející plány pro tento mód,“ vyjádřil se na Redditu jasně jeden z členů vývojářského týmu.

Zcela odlišné režimy, až na výjimky, v League of Legends vždy fungovaly na jedničku. V tuto chvíli ale nevíme, jestli v budoucnu budou vypadat stejně, nebo budou procházet postupnými úpravami. Vývojář dokonce ani nevyvrátil tvrzení, že by mohlo být ve hře trvalé zařazení do výběru herních režimů. Jeho exkluzivita by tím však mohla hodně utrpět. Módy jako URF jsou speciální právě i díky limitovanému přístupu.

Zdroj: Dexerto.com
Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.