Přejít k hlavnímu obsahu

David Beckham chystá vstup na Counter-Strike scénu! Na jaký tým má zálusk?

25. 8. 2023 | 11:53 Counter-Strike 2 Spekulace
Anglický esport v roce 2020 přivítal nového giganta. Bývalý slavný fotbalista David Beckham spoluzaložil organizaci Guild Esports, za kterou stojí dodnes a má s ní vysoké ambice. Dalším cílem je vstup na Counter-Strike scénu, sestava je pro něj údajně už přichystaná.
David Beckham
David Beckham
Zdroj: Guild Esports

Guild Esports patří mezi přední evropské týmy ve hrách Rocket League nebo VALORANT. Ve svých řadách má také FIFA a Fortnite hráče, krátkodobě David Beckham zaměstnával také Apex Legends sekci. Další expanze se chystá do vod Counter-Striku, sestava už má být údajně podepsaná. Její stavba přitom byla snadná.

Poslední měsíce se totiž hovořilo o chystaném návratu TSM na pole CS:GO, připravovaná pětice i s trenérem už spolu dokonce trénovala. Jednání ale znenadání zkrachovala a vypadalo to, že celý projekt zkrachoval. Tady ale vstupuje do hry organizace Guild Esports. Právě ta by měla využít situace a týmu se ujmout.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Sestava Rémyho „XTQZZZ“ Quoniama je pro anglickou organizaci lákavá především díky akvizici Caie „CYPHER“ Watsona, vycházející hvězdy z ostrovů. Dvacetiletý střelec na posledním CS:GO Majoru táhl Into The Breach až do čtvrtfinále a udělal si velké jméno. Posun na novou úroveň jej čeká jinde, než očekával.

Největším jménem je bývalý člen Cloud9 Timofey „interz“ Yakushinov. Velkou porci zkušeností týmu dodají Audric „JACKZ“ Jug a Valdemar „valde“ Bjørn Vangså. Největším otazníkem je nepříliš známý mladík Mădălin-Andrei „MoDo“ Mirea, pro něhož půjde o první zkušenost s mezinárodním Counter-Strikem.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.