Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě domácí trofeje už ve sbírce má. Pozvedne Dynamo Eclot i první zahraniční?

26. 8. 2023 | 09:35 Counter-Strike 2 Preview
Dynamo Eclot poprvé ve své historii vyráží na mezinárodní offline akci. CS:GO éru zakončí PGE Superpohárem, kde se o titul vedle domácího vyzyvatele utkají se dvěma evropskými celky.
K1-FiDa a Dytor
K1-FiDa a Dytor
Zdroj: Dynamo Eclot (s povolením)

Jako 51. nejlepší tým světa vyráží Dynamo Eclot do polského Gdaňsku, kde se v sobotu a neděli utká o výhru polského superpoháru. Jen krůček od titulu byli před rokem SINNERS, kteří nestačili ve finále na SKADE.

Národnostní obsazení polského turnaje je letos podobné, DNE tak mohou pomstít své krajany. Denislav „dennyslaw“ Dimitrov může v barvách 500 obhájit titul, jeho cesta ale nezačne proti českému týmu.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Prvním soupeřem Dynama Eclot bude jediný účastník superpoháru z nejlepší světové třicítky. Čtvrtfinalisty posledního Majoru Into The Breach už sice nereprezentuje Adam „NEOFRAG“ Zouhar, stále ale jde o nebezpečného oponenta. Program začíná v sobotu tímto zápasem od 10:00, půjde však pouze o BO1 duel.

Druhou zápasovou dvojici prvního kola Double Elimination bracketu obstará spolu s 500 domácí vyzyvatel Pompa Team. Ten nedávno rekrutoval sestavu Let Us Cook s miláčkem publika Januszem „Snax“ Pogorzelskim či dobře známým sniperem Deyvidem „h4rn“ Benchevem. Ve hře je prize pool 20 tisíc dolarů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.