Přejít k hlavnímu obsahu

Další čtvrtfinále pro SINNERS! Proti Brazilcům uspěli i za těžkých podmínek

25. 8. 2023 | 20:05 Counter-Strike 2 Reportáž
Tahle výhra byla obzvlášť cenná. Sestavu někdejšího nejlepšího hráče světa Marcela „coldzera“ Davida totiž porazili z různých koutů Evropy. Hlavní hvězdou byl Tomáš „oskar“ Šťastný.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: SINNERS

SINNERS hladce prošli swissem CCT North Europe Series 7 a vysloužili si osmifinálový duel proti jednomu z pozvaných týmů. Jméno Fake Natty vám sice nic neřekne, nicméně jde ještě o nedávnou sestavu 00NATION, kterou vede slavný Brazilec Marcelo „coldzera“ David. Aktuálně jde o 56. nejlepší celek světa.

Podmínky pro náročný zápas ale neměli nejlepší, ale právě naopak. Jindřich „ZEDKO“ Chyba a Max „SHOCK“ Kvapil jsou totiž s národním týmem v Rumunsku, kde se v následujících dnech uskuteční mistrovství světa reprezentací. Do hry tak museli naskočit z místní internetové kavárny. Tomáš „Tomkeejs“ Tomka a Simon „KWERTZZ“ Horák se zase nachází na RETAKE Festivalu, ze kterého si odběhli do tréninkové místnosti.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Do první mapy musel dokonce naskočit sám trenér. KWERTZZ byl ovšem při chuti a v kooperaci s dobře střílejícím Sebastianem „beastik“ Daněm dovedli svůj tým do vedení v sérii. V napínavém prodloužení sice Fake Natty srovnali, ale na rozhodujícím Anubisu opět zářil kapitán, tentokrát společně s Tomášem „oskar“ Šťastným. Jak se říká, každý chvilku tahal pilku, a společnou týmovou prací si hříšníci vybojovali čtvrtfinále.

Na svého soupeře pro následující kolo si ještě SINNERS musejí počkat. Vzejde totiž z večerního zápasu, ve kterém Apeks vyzvou los kogutos. Dojít tak může k zajímavému střetnutí Martina „STYKO“ Styka s českým týmem. Čtvrtfinále jsou na programu v sobotu a v neděli, a tak SINNERS opět čekají bojové podmínky.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.