Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot na úvod porazilo favority! Z Polska se určitě nevrátí bez medaile

26. 8. 2023 | 14:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Mezinárodní offline premiéra dopadla pro Dynamo Eclot vítězně. Napínavou bitvu proti nejvýše nasazenému týmu PGE Superpoháru dotáhli do vítězného konce v prodloužení.
Martin „Dytor“ Handl
Martin „Dytor“ Handl
Zdroj: Polska Liga Esportowa

Pořadatelé polského superpoháru zvolili opravdu zajímavou lokaci. Čtveřice vyvolených týmů totiž o 20 tisíc dolarů bojuje přímo na pláži! Možná i kvůli nezvyklým podmínkám start turnaje provázel delay, ale nakonec nic nebránilo českému zástupci, aby vlétl do akce. Dynamo Eclot navazuje na loňskou účast SINNERS.

Prvním soupeřem pardubické organizace byl papírově největší favorit superpoháru. Into The Breach ovšem stále hledají svoji formu z Majoru a DNE toho náležitě využili. Na vyrovnané mapě Ancient se jako první dostali k match pointu, parádně střílející Joey „CRUC1AL“ Steusel ale zařídil prodloužení. V něm už se ale český celek nemýlil a zvítězil 19:16. V ještě lepší formě než jeho rival se ukázal Guy „anarkez“ Trachtman.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Pro dnešní den ještě nemají DNE hotovo. Večer už je čeká první BO3 utkání, ve finále horního pavouka vyzvou vítěze druhého semifinále. Tím se stane buďto domácí zástupce Pompa Team, nebo bulharští 500 v čele s obhájcem prvenství Denislavem „dennyslaw“ Dimitrovem. Začátek zápasu je odhadovaný na 19:20.

V neděli už bude na programu pouze finále LB a následné grandfinále. Díky prvotní výhře už má Dynamo Eclot jistotu medaile, se třetím místem se ale jen tak nespokojí. Jeho cestu můžete sledovat u Cukyho.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.