Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojice youtuberů ovládá svět fotbalu. Po klubech se spojila s norskou hvězdou

26. 8. 2023 | 18:08 YouTube
Logan Paul a KSI mají ve světě fotbalu ohromný zásah. Dva youtubeři, kteří byli v minulosti velkými rivaly, mají společnou řadu sportovních nápojů a jsou vidět především kolem nejpopulárnějšího sportu světa. Začalo to partnerstvím s Arsenalem, pokračovalo dalšími evropskými giganty. Posledním „podpisem“ Prime drinku je norský útočník Erling Haaland.
Prime + Haaland
Prime + Haaland
Zdroj: Prime

Společný příběh dvou top světových youtuberů začal už v roce 2018. Tehdy se uskutečnil první zápas mezi Olajide „KSI“ Olatunjim a Loganem Paulem v boxu. První souboj skončil remízou, ten druhý už o rok a půl později ovládl britský youtuber. Rivalita byla tehdy obrovská, postupně ale vyprchala a z bývalých soupeřů se stali obchodní partneři.

Na začátku roku 2022 byl oficiálně představen sportovní drink Prime. Hvězdy americké a britské scény se spojily a jejich výtvor se okamžitě stal hitem. Poptávka byla obří. Veliký milník nastal v červenci 2022.

Prime uzavřel partnerství s anglickým Arsenalem, jedním z tamějších nejúspěšnějších fotbalových týmů. Prime se dostal i do světa MMA díky spolupráci s UFC. Z fotbalové branže bylo partnerství uzavřeno i s německým Bayernem a španělskou Barcelonou.

Dalším velkým jménem v rodině Prime se v pátek stal jeden z nejlepších fotbalistů světa Erling Haaland. Norský mladík, který v poslední sezóně ovládl Premier League, je novou hvězdou Prime.

Štítky: KSI, Logan Paul, Prime, haaland
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).