Přejít k hlavnímu obsahu

Nezastavitelný sniper českého týmu! Dynamo Eclot si v Polsku zahraje o titul

27. 8. 2023 | 14:22 Counter-Strike 2 Reportáž
Tohle byl výkon jako z říše snů. Pokud je Guy „anarkez“ Trachtman tahounem Dynama Eclot v online turnajích, tak v LAN prostředí to zřejmě platí dvojnásob. Odstřelovač se zkušenostmi z mezinárodní scény deklasoval Into The Breach a dovedl DNE krůček od PGE Superpoháru.
Guy „anarkez“ Trachtman
Guy „anarkez“ Trachtman
Zdroj: MČR / Dynamo Eclot (s povolením)

Dynamo Eclot vstoupili do turnaje na severu Polska vydřenou výhrou nad Into The Breach. Kvůli následné prohře proti Pompa Teamu a triumfu ITB v dolním pavouku ovšem došlo k opětovnému setkání. Prvnímu střetu jasně kralovali snipeři, tentokrát ale pro sebe show urval sám reprezentant pardubické organizace.

Start do zápasu o postup do finále měli DNE opravdu vydařený, obrana na mapě Mirage fungovala na jedničku. Tempo se se zkušenějším soupeřem dařilo držet i po změně stran a výhra 16:11 byla na světě.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Pokračování přinesla mapa Ancient, na níž se oba celky utkaly v sobotu dopoledne a věděly tak, co od sebe mohou očekávat. Na co se ale nešlo připravit, to byla forma Guye „anarkez“ Trachtmana. V základní hrací době sice ITB stáhli nepříznivý stav a rozhodnout muselo až druhé prodloužení, izraelský střelec ovšem pokračoval ve své jízdě i tam a při skóre 46-26 nasázel 34 AWP killů. Hlavní strůjce vítězství je zcela jasný.

Karol „rallen“ Rodowicz se tak loučí s bronzovou medailí, fandit ale stále může svým krajanům, kteří se rovněž mohou spolehnout na podporu publika. Pompa Team, tedy ještě nedávno sestava Let Us Cook, je sice žebříčkově největším outsiderem superpoháru, na to se ale v domácím prostředí nehraje. Bitva o polský superpohár a 10 tisíc dolarů za 1. místo odstartuje v 15:10. Finále sledujte na Twitch kanále Cukyho.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.