Přejít k hlavnímu obsahu

Batman na esportovém šampionátu! Slavný herec prozradil své oblíbené agenty

28. 8. 2023 | 15:36 VALORANT Zajímavost
Esport baví diváky ze všech společenských kruhů, nedávná událost v Los Angeles je toho jasným důkazem. Na finále šampionátu ve hře VALORANT dorazila také známá filmová tvář.
Ben Affleck jako Batman
Ben Affleck jako Batman
Zdroj: DC

Když se rojil dav před Kia Fórem v Los Angeles, nemohli si fanoušci nevšimnout známých tváří. Kromě Elona Muska se v davu totiž nacházel i Batman. Tedy, abychom byli přesní, jeho představitel. Držitel Oscara Ben Affleck nezaostal znalostmi a komunitu příjemně překvapil, když dorazil na finále VALORANT Champions.

Z dojmů se navíc dá říci, že se nejedná jen o zapojení do současných trendů, ale o skutečný zájem. Svoji orientaci ve hře prokázal herec známý díky filmům jako „Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti“ nebo „Argo“ v jednom z klipů, kdy prohodil, že Jett právě prošla určitými nerfy. Affleck tak sleduje současné dění.

Není však pouhým pozorovatelem, ale skutečným hráčem. V rychlém rozhovoru totiž prozradil také své nejoblíbenější agenty. Slavný hollywoodský herec má nejradši KAY/O, ale neváhá sáhnout ani po trošku výbušnější Raze. K jednomu hlavnímu agentovi se ale nezavazuje a rád zkouší všechny, které hra nabízí.

Návštěva Afflecka či Elona Muska je dalším jasným signálem, že esport už dávno není pouze doménou mladší generace, ale jeho přitažlivost zasahuje všechny věkové skupiny. Další osobnosti budou jen přibývat.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.