Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší Ronaldo v historii. Messi bude v nové hře o dost lepší

28. 8. 2023 | 18:10 EA SPORTS FC 24 Preview
1150 utkání, 824 gólů, 236 asistencí. Cristiano Ronaldo má za sebou úžasnou kariéru. Ta se ale blíží ke konci. Poslední roky už to není ten portugalský uragán, který děsil obrany soupeře. Věk nezastaví. V EA Sports FC 24 podle posledních informací spadne jeho celkové hodnocení na 86! Argentinský šikula Lionel Messi se bude i nadále držet mezi těmi nejlepšími.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Přestup do arabského Al Nassru byl koncem éry, kdy Cristiano Ronaldo řádil na evropských hřištích a překonával rekordy. Pětinásobný vítěz Ligy mistrů poznal, že je čas na novou životní etapu. A stejně tak to vidí i v EA Sports.

Podle DonkTrading, jednoho z top FIFA/EA FC insiderů, spadne zlatá karta portugalské legendy na rating 86! To je o parník nejhorší v historii Ultimate Teamu. Pod 90 se Ronaldo dostal jedinkrát - ve FIFA 11 si vysloužil hodnocení 89.

Ronaldův odvěký rival Lionel Messi údajně v EA Sports FC 24 přijde o jeden bodík z celkového ratingu. Stále se tak bude držet na hranici posvátné 90. I pro argentinského mistra světa jde o nejhorší hodnocení v Ultimate Teamu (90 měl i ve FIFA 11).

Pro nejednoho hráče bylo překvapením, že rating Lionela Messiho šel oproti poslední fotbalové hře od EA Sports dolů. Zisk mistrovského titulu měl být pro mnohé jistotou minimálně hodnocení 91. Velkou roli ale s největší pravděpodobností hrál přestup do amerického Interu Miami.

Lionel Messi
Lionel Messi
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).