Přejít k hlavnímu obsahu

Neváhej ani minutu. První výzvy nové sezóny kapitoly 4 jsou tady!

29. 8. 2023 | 09:21 Fortnite Gaming
Hráči se konečně mohli ponořit do prozkoumávání nové Fortnite sezóny. Po ne tak zábavné předchozí sezóně si všichni užívají zcela nový battle pass. A rozhodně nikdo nepohrdne XP, které jsou potřeba k odemknutí skinů, takže není lepší čas začít plnit výzvy než právě teď. Tento týden máme hned několik výzev, z nichž jedna z nich je ničení oslabených zdí u trezoru.
Oslabené zdi u trezoru
Oslabené zdi u trezoru
Zdroj: Epic Games

Nová výzva může znít složitě, ale není vůbec obtížná. Oslabené zdi jsou totiž dobře viditelnou novinkou. Na mapě najdeme několik nových míst, jako je zcela nová lokace Restless Retreat v levém dolním rohu mapy. Až vyskočíte z autobusu, zamiřte tam a vedle vodopádu jsou malé dveře. Stačí se přikrčit a vstoupit.

nova lokace Restless Retreat
nova lokace Restless Retreat
Foto: Epic Games

Zeslabenou stěnu poznáte podle prasklin, ale krumpáčem ji nerozbijete. Musíte mít například výbušniny, takže si nějaké připravte nebo je budete muset hledat v okolí. Pak už stačí oslabenou zeď nechat vybouchnout. Ke splnění výzvy to musíte udělat dvakrát.

Toto je první z mnoha výzev, které budou k dispozici tuto sezónu Fortnite. Nezapomeňte držet krok s řadami úkolů, protože jsou nejlepším způsobem, jak získat XP a odemknout nové skiny a další krásné doplňky.

nová mapa chapter 4 season 4
nová mapa chapter 4 season 4
Foto: Fortnite.gg
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.