Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si ujít akci roku! Prodej vstupenek na finále esportové sezóny je v plném proudu

16. 10. 2023 | 11:54 Counter-Strike 2 MČR
Finálový turnaj Tipsport MČR CS 2023 míří do většího pavilonu, jedna věc se ale měnit nebude. Český esport se může opět těšit na ten nejbouřlivější kotel, který umí vytvořit jen fanoušci Counter-Striku. Ať už se bude v listopadu hrát Global Offensive, nebo Counter-Strike 2, tak si takovou příležitost nechce nechat ujít. O víkendu 24. a 25. listopadu to bude v Brně vřít!
Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone

Esportová sezóna vyvrcholí v Brně na výstavišti podeváté v řadě. Mistrovské boje ale poprvé zamíří do pavilonu P, kde v sobotu korunujeme nové mistry v Counter-Striku. Letos se tak nemusíte bát pozdního nedělního finiše, a ještě po nejdůležitějším zápase roku můžete oslavit šampiony na after party. Celá akce bude samozřejmě třídenní, v neděli na vás čeká Expo i další program, který budeme postupně odhalovat.

Lístky na každoroční svátek všech kompetitivních hráčů videoher začínají na 200 korunách. Za tuhle cenu získáte čistě jednodenní vstupenku Classic na celý festival Life! Jednodenní variantu můžete zvolit také u Premium, za 459 Kč už si vysloužíte benefity, se kterými si velkolepý event užijete skutečně naplno.

Hlavními lákadly jsou sezení přímo před stage, kde očekáváme pořádný kotel, a vstup na sobotní after party. Dále obdržíte jeden lístek do tomboly, poukaz na Red Bull a možnost využití šatny na úschovu osobních věcí. Prémiový zážitek ještě posílí exkluzivní visačka v barvách svého oblíbeného týmu. Premium vstupenky i jako třídenní, a to za cenu 999 Kč. Lístky do tomboly a Red Bully budou samozřejmě tři.

Pro nejzapálenější esportové fajnšmekry máme připraveny také VIP balíčky za 2 999 Kč. „Velmi důležité osoby“ se vedle after party nebo šatny mohou těšit na VIP zónu s nealkoholickým občerstvením, zásobou Red Bullů (která letos bude vedle, nikoliv před stage) a v pátek i sobotu také na speciální catering od KFC. Zážitek z akce ještě posílí nedělní exkurze do backstage, poukaz na MČR merch dle výběru (mikina/triko) a podepsaný plakát vítězů Tipsport MČR CS 2023 k tomu. Takové kousky prostě ve sbírce musíš mít!

Prodej vstupenek běží na oficiálních stránkách mcr.gg. Těšíme se na vás už za měsíc v Brně na výstavišti!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.