Přejít k hlavnímu obsahu

Erling Haaland konečně prozradil, kterou hru miluje! FIFA to ale není

31. 8. 2023 | 15:45 Gaming
Erling Haaland je jedním z nejlepších fotbalistů současnosti. Sport je jeho život. Norský fenomén ale miluje také hraní her. Nejlepší fotbalista poslední sezóny Premier League v podcastu IMPAULSIVE prozradil, že jeho nejoblíbenější hrou je, pro mnohé překvapivě, Minecraft. Legendární pařba je součástí i jeho pozápasové rutiny, kterou si s kamarády zpříjemňuje právě hraním.
KSI a Erling Haaland
KSI a Erling Haaland
Zdroj: Twitter.com

Momentálně jeden z nejlepších fotbalistů světa Erling Haaland uvedl, že i během náročného života profesionálního fotbalisty si najde čas na hraní počítačových her. Erling již v dřívějších rozhovorech potvrdil, že do jeho pozápasové rutiny patří hraní her, nepodělil se však o který konkrétní titul se jedná. Hra je prý „příliš trapná“ na to, aby se o ní podělil s publikem.

V rámci uzavření spolupráce se společností PRIME ale Erling své tajemství prozradil. Do svého podcastu si jej totiž pozvaly dvě internetové osobnosti Logan Paul a KSI a téma her nemohlo chybět. „Jestli hraju nějaké hry? Ano, dříve jsem hrál FIFU, teď hraju trochu Minecraft... Vlastně celkem dost, miluji to!“ řekl Erling v podcastu.

Mí přátelé sedí doma v Norsku a já sedím v Anglii a v podstatě si povídáme o ničem,“ odvětil Erling vtipně. V podcastu odhalil Haaland také to, že jako mladý sledoval právě videa z dílny KSI.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: haaland, minecraft, fotbal