Přejít k hlavnímu obsahu

Skupinová fáze EPL jde do svého finiše. Sleduj náš Twitch a získej odměny!

22. 9. 2023 | 08:45 Counter-Strike 2 Turnaj
Největší CS:GO liga odstartovala svoji osmnáctou sezónu. Obrovskou porci toho nejlepšího světového Counter-Striku můžeš každý den nasávat na oficiálním česko-slovenském přenose na PLAYzone Twitchi. Tradiční součástí jsou také Twitch dropy v podobě FACEIT pointů.
ESL Pro League XVIII
ESL Pro League XVIII
Zdroj: PLAYzone

32 týmů ze všech koutů světa bude v následujících pěti týdnech bojovat o prestižní trofej a 800 tisíc dolarů, náš stream si takovou příležitost nemůže chybět – když navíc může jít o velkolepou rozlučku s Counter-Strike: Global Offensive. Díky našemu partnerství se světovým pořadatelem ESL a napojení na platformu FACEIT si sledováním oficiálních kanálů navíc můžete odnést i nějakou tu odměnu skrze Twitch dropy.

Kdykoliv během vysílání si šťastlivci mohou přijít až na 10 000 FACEIT bodů z několikamilionové zásoby. Za tuto virtuální měnu si posléze můžete v obchodě vyzvednout jeden z mnoha skvělých suvenýrů. V nabídce jsou desítky předmětů do her, skiny v čele s parádními noži nebo rukavicemi, týmový merchandise, herní periferie, nebo dokonce nabušený notebook Alienware. Každý si určitě vybere podle svých představ.

Pro získávání dropů navštivte náš kanál PLAYzoneUP, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Poté už stačí si jen užívat ten nejlepší světový Counter-Strike a čekat, až vám zacinká oznámení o výhře.

ESL Pro League XVIII
ESL Pro League XVIII
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.