Přejít k hlavnímu obsahu

Je hraní Yuumi stejné jako být AFK? Riot má jasno!

3. 9. 2023 | 14:45 League of Legends Zajímavost
Sedí na spoluhráči, občas zmáčkne nějaké tlačítko. A když se hodně cítí, vyskočí a trefí soupeře auto attackem. Tak nějak vypadá běžná Yuumi v soloQ, často si jí člověk ani nevšimne. A někdy i samotná hra. O podivný zážitek se podělil jeden z hráčů League of Legends, který s jednou takovou Yuumi bojoval.
Je hraní Yuumi stejné jako být AFK? Riot má jasno!
Je hraní Yuumi stejné jako být AFK? Riot má jasno!
Zdroj: Riot Games

Málokterý šampion čelí takové nenávisti jako právě Yuumi. Na první pohled roztomilá šampionka dokáže rozzlobit i ty největší kliďase. Důvodů je spousta, jedním z nich je herní styl  Yuumi. Sedne si na spoluhráče, vyčkává, často v podstatě není k vidění.

Občas si přijdete, jako byste se připojili do 4v5  zápasu. A podobně to očividně vidí i Riot Games. Jeden z hráčů totiž sdílel svou netradiční zkušenost. Napojil se na Summoner's Rift, všechno se zdálo být v pořádku.

Najednou ale vyskočilo hlasování o remaku, tedy rychlé ukončení hry z důvodu neúčasti jednoho z playerů. Všichni ale hráli. Problém byl podle Riotu u Yuumi. Ta měla nakoupený předmět, byla připnuta na kolegovi z botlane. Jenže kromě toho nic neudělala a systém ji tak zřejmě zaznamenal jako AFK. Hlasování o remaku prošlo, utkání bylo u konce.

Je hraní Yuumi stejné jako být AFK? Riot má jasno!
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).