Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT testuje Counter-Strike 2. Kdo dostane přístup do první fáze?

7. 9. 2023 | 17:54 Counter-Strike 2 Gaming
Populární herní platforma FACEIT odpálila první fázi limitované bety Counter-Strike 2. Jde o první ze tří fází zkušebního období. Jako první se mezi testující zařadí hráči s levely 9 a 10. Zároveň musí mít na FACEITu odehráno alespoň 1 000 zápasů. Platforma přináší i upravený anti-cheat a nový rank.
FACEIT testuje Counter-Strike 2. Kdo dostane přístup?
FACEIT testuje Counter-Strike 2. Kdo dostane přístup?
Zdroj: FACEIT

Musíte mít nahráno

Do limitovaného testování CS2 na FACEITu budou mít přístup jen ty nejoddanější. A nejlepší. Zapojit se mohou pouze střelci, kteří mají minimálně 9. úroveň. Musí mít také odehráno alespoň 1 000 zápasů na FACEITu. Tím chce údajně platforma „vytvořit co nejvyváženější a nejlepší prostředí při testování“.

Lepší anti-cheat i nový rank

Součástí testování bude i poupravený FACEIT anti-cheat. Samozřejmostí jsou nové herní servery pro Counter-Strike 2. Hráči budou moci zároveň bojovat o zbrusu nový rank. Pro top 1 000 borců z každého regionu je připraven Challenger.

Druhá část

Nebude to dlouho trvat a druhý part CS2 testování na FACEITu. Doufejme. Podle slov vývojářů budou jeho součástí signifikantní úpravy v matchmakingu a hodnotícím systému a vyjde poté, co bude nový díl legendární série Counter-Strike dostupný pro všechny. V ten moment pochopitelně skončí první fáze.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).