Přejít k hlavnímu obsahu

Jsem zpátky, hlásí Stewie2K. Pochlubil se i se dvěma povedenými klipy

7. 9. 2023 | 18:16 Counter-Strike 2 Příběh
Nejdřív odešel z profesionální scény Counter-Strike: Global Offensive, následně přešel na VALORANT a pokoušel se prosadit v FPS titulu od Riot Games. Teď je ale Jacky „Stewie2K“ Yip zpátky u Counter-Striku a ukazuje, že mu to pořád střílí.
Jsem zpátky, hlásí Stewie. Pochlubil se i se dvěma povedenými klipy
Jsem zpátky, hlásí Stewie. Pochlubil se i se dvěma povedenými klipy
Zdroj: BLAST

Stewie2K streamuje CS, trefuje luxusní rány, baví se a sebevědomí z něj čiší. Ne, to není rok 2016, nýbrž 2023. Vítěz bostonského Majoru z roku 2018 s Cloud9 se (alespoň částečně) s vydáním Counter-Strike 2 vrátil ke střílečce z dílny Valve.

Po roce, kdy v naprosté většině případů streamoval pouze VALORANT, se 25letý Američan věnoval Counter-Striku. Ze svého umění toho příliš nezapomněl, hned v jednom z prvních zápasů si připsal parádní ace na Ancientu.

Kompletní nepřátelský tým popravil ještě jednou, tentokrát i USP na Overpassu. „Oni neví, že se můžu jen tak vrátit,“ prohlásil Stewie po povedené akci s AK-47.

Návrat k profesionálnímu hraní ale není v případě Yipa příliš pravděpodobný. Na streamu si vybudoval slušnou komunitu, tvorba obsahu mu dobře vydělává. Ale jeden nikdy neví.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).