Přejít k hlavnímu obsahu

Balíčky do hry za Pepsi. EA Sports FC začne se speciální akcí

11. 9. 2023 | 15:24 EA SPORTS FC 24 Gaming
S příchodem EA Sports FC odstartuje i speciální akce ve spojení firmy stojící za fotbalovou pařbou a Pepsi. Na plechovkách budou od října speciální kódy do EA Sports FC, za které hráči dostanou balíčky do hry. Zatím nebylo oznámeno, co přesně bude součástí packů. Půjde o kosmetické předměty, nebo se v balíčcích objeví i hráči?
Pepsi x EA Sports FC
Pepsi x EA Sports FC
Zdroj: DonkTrading na Twitteru

UPDATE: Promo by mělo být dostupné pouze ve Velké Británii, Belgii, Nizozemsku, Francii a Norsku.

V červenci letošního roku bylo oficiálně oznámeno dlouhodobé partnerství mezi EA Sports a PepsiCo. Partnery EA Sports FC se staly světoznámé brandy - Pepsi, Gatorade a Lay's. Spolupráce údajně vznikla „ze vzájemné ambice utvářet budoucnost fotbalového fandovství“.

První fází partnerství je právě akce s kódy na balíčky. Na obalech budou údajně QR kódy, které fanoušci naskenují a dostanou odměny. Počet balíčků pro každý účet zatím není jistý, různé zdroje mluví o jednom, další o deseti na jeden účet.

Akce s Pepsi ale nebude tou úplně první v EA Sports. Už 22. září, tedy s early accessem, odstartuje Nike Promo. Dokonce už jsou známy i první karty, jež se v něm ukáží. Konkrétně jde o Enza Fernándeze z Chelsea a Federica Chiesu z Juventusu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).