Přejít k hlavnímu obsahu

Zkušený trenér na vlastní žádost opouští fnatic. Čeká úspěšný tým přestavba?

11. 9. 2023 | 16:41 VALORANT Přestup
Tier 1 sezóna je na poli Valorantu u konce a týmy už nyní řeší své soupisky pro příští rok. Změny čekají i fnatic, kteří po úspěšné éře musejí řešit obměnu trenérského štábu.
Jacob „mini“ Harris
Jacob „mini“ Harris
Zdroj: fnatic

Letošní VALORANT sezóna pro fnatic neskončila medailovým úspěchem, díky předchozím titulům se ale dá považovat za úspěšnou. Jak to ale ve světě FPS titulu od Riot Games chodí, není na co čekat a už nyní musejí organizace řešit složení pro následující rok. Hledání optimálního složení je všude v plném proudu.

Ještě před základní sestavou ale fnatic musejí řešit trable spojené s realizačním týmem. Po strategickém poradci se totiž s týmem rozloučil také Jacob „mini“ Harris, který se už před půl rokem rozhodl, že po sezóně bude hledat lepší rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Nyní mu navíc vypršela smlouva.

Ostřílený kouč se ovšem nechce vzdalovat od esportu, ba naopak. Rád by na světové scéně pokračoval jako asistent trenéra či generální manažer. Ve hře je tedy i pokračování ve fnatic, kteří musejí vybudovat nový trenérský štáb a podle oficiálního vyjádření organizace není vyloučené, že se v něm objeví i Harris.

Štítky: Valorant, fnatic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.