Přejít k hlavnímu obsahu

Další uniklé informace o GTA 6! Největší hra historie? Překvapil i herní čas

14. 9. 2023 | 10:58 Gaming
Davy herních fanoušků už se nemůžou dočkat, až přijde šestý díl jedné z nejlepších herních sérií všech dob - Grand Theft Auto. Na povrch se dostává stále více a více informací. Momentálně hráčům nedalo spát odhalení velikosti souborů, které si do počítače budou muset pro hraní GTA 6 stáhnout. Zároveň je překvapil rozsáhlý čas čistého hraní.
GTA 6 uniklé informace
GTA 6 uniklé informace
Zdroj: Twitter.com

Nadcházející šestý díl populární herní série Grand Theft Auto je za rohem a na sociálních sítích se objevuje čím dál tím více odhalených informací. Momentálně se spousta fanoušků zaměřila na velikost jedné z nejočekávanějších pařeb historie.

Samotná společnost Rockstar byla z úniků již od počátku vývoje velice zklamaná. Fanoušci nebyli s formou odhalení vývoje příliš spokojení a tak se snažili udělat všechno pro to, aby se dozvěděli více. Nejčerstvější odhalení bylo spojené s velikostí samotné hry, která se má pohybovat kolem 750 GB a dějová linka bude vyjde přibližně na 400 hodin čistého hraní.

Největší herní Steam tituly:

  • Starfield (125 GB)
  • Red Dead Redemption 2 (150 GB)
  • CoD: Black Ops (175 GB)
  • CoD: Modern Warfare (175 GB)
  • Ark Survival Evolved se všemi rozšířeními (400 GB)

Pokud by finální velikost hry GTA 6 byla opravdu 750GB, jednalo by se o největší videohru na světě. Je dost pravděpodobné, že finální soubor hry GTA 6 bude o něco menší, i tak se však bude jednat o velice rozsáhlou herní záležitost.

Štítky: GTA 6, leak