Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS ani DNE na tým s polskou legendou nestačili, jak si povedou Sampi?

12. 9. 2023 | 10:55 Counter-Strike 2 Preview
Sampi.Tipsport se po dvou měsících propadli z nejlepší světové padesátky a potřebují opět začít sbírat výhry. Nejbližší příležitost budou mít v CCT East Europe Series 2, do které nastoupí proti Pompa Teamu. Formátem je klasický swiss, kde jsou k postupu potřeba tři vítězství.
Erik „The eLiVe“ Sith na Tipsport CS:GO Bratislava
Erik „The eLiVe“ Sith na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Srpen byl v táboře Sampi.Tipsport hodně náročný, od druhého místa v CCT East Europe Series 1 si ale hráči odpočinuli před neméně náročným podzimem. Ve druhém turnaji Thunderpick World Championship v pátek bohužel vypadli hned v prvním kole, ale po dalších několika dnech mají před sebou další šanci.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Začíná totiž další soutěž Champion of Champions Tour pro východní Evropu, kde budou Sampi navazovat na minulé stříbro a očekávání jsou tak vysoká. Jejich prvním soupeřem bude Pompa Team, v jehož řadách najdeme Janusze „Snax“ Pogorzelského a starého známého snipera Deyvida „h4rn“ Bencheva.

Tato polská organizace angažovala tým do té doby známý jako Let Us Cook. Postupnými krůčky se vyškrábala na 44. místo světového žebříčku a nehodlá zastavovat. Na polském superpoháru dvakrát porazila Dynamo Eclot a o tom víkendu si poradila i se SINNERS. Zakončí úspěšný trojboj proti poslednímu zástupci česko-slovenské špičky? Zápas Pompa Teamu proti Sampi.Tipsport začíná dnes v 17:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.