Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAGova vítězná premiéra! Postoupí Dynamo Eclot ze skupiny do play-off?

14. 9. 2023 | 17:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Teprve včera se svět dozvěděl o pikantním přesunu Adama „NEOFRAG“ Zouhara do Dynama Eclot a už dnes odpoledne si hvězdný rifler zažil svoji premiéru v novém dresu. Jejich dalším soupeřem v turnaji OFK BGD Esports Series #1 byla mezinárodní sestava REDPack Esports
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: Dynamo Eclot (s povolením)

První CS:GO turnaj od srbského fotbalový klubu z Bělehradu nabízí hezký prize pool 25 tisíc dolarů, který i přes absenci pokrytí od HLTV.org přilákal řadu známých celků. Česko-slovenská scéna má své zástupce ve čtyřech různých týmech, kvůli losu a nepříznivým výsledkům ale do play-off mohou postoupit jen dva.

Dynamo Eclot do skupiny C vlétli ještě s Martinem „Dytor“ Handlem, prohra nad For The Win z Portugalska byla jeho vůbec poslední. Odvrátit vyřazení už ale DNE chtěli s novou posilou. Adam „NEOFRAG“ Zouhar se poprvé v nových barvách představil proti REDPack Esports. Premiéra to navíc byla skutečně vydařená!

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Dynamo Eclot zničilo svého soupeře 16:5, 16:6 a v následujících dnech si zahraje o postup do play-off. V rozhodujícím duelu najdeme na druhé straně také české zastoupení. Ve stejné se totiž nachází také Sprout Academy, kde nově působí Filip „AJTT“ Dolenský. Také jeho tým porazil REDPack a nestačil na FTW.

Ke stejnému scénáři mohlo dojít už ve skupině A. MOUZ NXT ale za dva zápasy neztratili ani mapu a Oldřich „PR“ Nový získal na své mezinárodní štaci získal první dvě cenné výhry. Opačný osud bohužel potkal Cryptovu, která na třech mapách nestačila na MASONIC ani ex-iNation a vypadla jako první tým z turnaje.

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.