Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG ve svém živlu! AJTTův zahraniční tým byl na jeho výkon krátký

15. 9. 2023 | 17:23 Counter-Strike 2 Reportáž
Adam „NEOFRAG“ Zouhar svá první představení v dresu Dynama Eclot zažil v turnaji OKF BGD Esports Series. Po výhře nad REDPack Esports dnes DNE hráli o postup do play-off se Sprout Academy, za kterou nově střílí Filip „AJTT“ Dolenský: Došlo tak k zajímavému střetnutí.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: Dynamo Eclot

Série o druhé postupové místo ze skupiny C začala na mapě Inferno. Dynamo Eclot na něm potvrdilo své kvality, v parádním světle se ukázala hlavně nová posila. Adam „NEOFRAG“ Zouhar se 24 killy na serveru dominoval, stejného počtu killů na druhé straně dosáhl Filip „AJTT“ Dolenský, porážce 7:16 ale nezabránil.

Následovala mapa Ancient, která byla úplně odlišná. Sprout Academy se prezentovala mnohem lepším dojmem a po individuální i týmové stránce DNE zatápěla. Nakonec z toho byla výhra 16:14 a srovnání série.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Rozhodující mapa ale byla nejvíce jednoznačná ze všech. Dynamo Eclot nenechalo nic náhodě a Vertigo mělo zcela ve svých rukou, Sprout Academy se neměla absolutně čeho chytit. Ve své krasojízdě pokračoval NEOFRAG s Guyem „anarkez“ Trachtmanem, výhra 16:14 a 2:1 celkově vynesla DNE postup do play-off.

Kromě českého celku se ve vyřazovací fázi ukáže také talentovaný prospekt Oldřich „PR“ Nový, jenž ovládl skupinu A se svým týmem MOUZ NXT. Cryptova, stejně jako AJTT, bohužel vypadla, a to dokonce bez výhry.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.