Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně lepší Team of the Week? EA Sports FC přinese novou spodní hranici

15. 9. 2023 | 18:51 EA SPORTS FC 24 Preview
Ultimate Team v EA Sports FC 24 bude plný novinek. Kromě největší změny, kterou jsou smíšené týmy, se podle leakera DonkTrading chystá i lepší Team of the Week a nové odměny. Rozloučit bychom se měli s red picky, systém Evolutions bude fungovat i s promo kartami.
Konečně lepší Team of the Week? EA Sports FC přinese novou spodní hranici
Konečně lepší Team of the Week? EA Sports FC přinese novou spodní hranici
Zdroj: EA Sports

Je to dlouhodobý problém EA Sports FC/FIFA. Horší odměny z víkendové ligy nebo Division Rivals trápí hráče už několik let. Desítky zápasů, slušný win rate, ale co z toho? Karty, které se hodí maximálně do SBC a picky, z nichž sotva padne jedna z lepších kartiček.

Právě červené picky se údajně v EA Sports FC 24 neobjeví. Náhrada zatím není známa. Ve hře je víc coinů, další balíčky a nebo něco kompletně nového. Horší už to ale snad nebude.

Rozhodně pozitivní změnou bude vyšší minimální hranice pro Team of the Week. Výběr těch nejlepších fotbalistů uplynulého týdne by se měl pohybovat alespoň na hodnocení 80. Minimálně do začátku ročníku dobrá zpráva.

Nový způsob vylepšování karet v Ultimate Teamu, Evolutions, by měl zajistit lepší využitelnost karet, které by se jinak do mety nedostaly. A kromě zlatých karet bude fungovat i u těch speciálních. Dočkáme se tak ještě více top karet?

Štítky: EA Sports FC 24, TOTW
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).