Přejít k hlavnímu obsahu

Finálové boje World Series of Warzone vrcholí. Poprvé v historii i s českou účastí

16. 9. 2023 | 11:42 Warzone Turnaj
Globální finále World Series of Warzone (WSOW) se blíží ke konci. Padesát týmů z celého světa, skládajících se z nejtvrdších veteránů na scéně, bojovalo zuby nehty, aby si zajistilo své místo v turnaji pro rok 2023. V sázce je obrovský prize pool a hráči se snaží ukrojit svou část. Spolu s nimi i český reprezentant Petr „Peet3rz“ Liška.
Přípravy na World Series of Warzone v Londýně vrcholí
Přípravy na World Series of Warzone v Londýně vrcholí
Zdroj: Platforma X Call of Duty

Vrchol World Series of Warzone startuje 16. září 2023 od 16:00 v Copper Box Areně v Londýně. Finále předcházela pořádně napínavá kvalifikace a fanoušci z celého světa očekávají ještě napínavější konec. Hráči si to rozdají o prize pool ve výši půl milionu dolarů a po zahrnutí turnaje Solo Yolo se celkový fond nafoukne na 600 000 dolarů.

Peníze budou rozděleny mezi 25 nejlepších týmů, které přežijí drsné a neúprosné hry Warzone 2. Odehraje se celkem šest špílů v režimu trio, kde bude i český zástupce Petr „Peet3rz“ Liška bojovat vedle svých spoluhráčů s přezdívkami TheTacticalBrit a EUGhostt. Sedmá hra má samostatný prize pool 100 000 dolarů a odehraje se v sólech. 

Jelikož jde o oficiální turnaj Call of Duty, boje budou živě vysílány na oficiálních kanálech Twitch a YouTube Call of Duty. Fanoušci však mohou zamířit i na kanál svého oblíbeného tvůrce. Turnaj bude mimo jiné přímo z místa streamovat ambasador Vodafone PLAYzone Areny AdisBak. Nebo si finálový den můžete užít přímo z pohledu finalisty Petra „Peet3rz“ Lišky na jeho Twitch kanále.

Fanoušci, kteří mají svůj Activision účet propojený s Twitchem, budou mít nárok i na odměny za sledování turnaje. Kromě toho bude Activision během finále rozdávat tři beta kódy Modern Warfare 3 a hráči je tak mohou získat v průběhu sledování finále World Series of Warzone.

Štítky: Warzone
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.