Přejít k hlavnímu obsahu

Společně odpálíme EA FC 24. Nenech si ujít stream oblíbených influencerů!

22. 9. 2023 | 09:20 EA SPORTS FC 24 Twitch
EA Sports FC 24 se mílovými kroky blíží. Nová éra fotbalových her od EA Sports začíná a my ji odpálíme spolu s Emericksonem a Mich Sakem. Oba influenceři budou 22. září vysílat v rámci Hyundai Launch Streamu z Vodafone PLAYzone Areny své první dojmy z nové pařby.
Společně odpálíme EA FC 24. Nenech si ujít stream oblíbených influencerů!
Společně odpálíme EA FC 24. Nenech si ujít stream oblíbených influencerů!
Zdroj: Instagram Emerickson/Mich Sako

Na Twitchi a YouTube nebude 22. září nouze o zábavu. Právě v pátek se do světa dostane ultimátní edice EA Sports FC 24 a její vydání si nenechají ujít ani Emerickson a Mich Sako. Populární čeští tvůrci se v rámci Hyundai Launch Streamu seznámí se hrou a započnou svou dlouho cestu Ultimate Teamem. Chybět ve vysílání nebude ani Davkouny, zkušený moderátor a komentátor.

Kromě prvních dojmů nebude chybět ani populární pack opening, kde oba streameři získají první posily do svého mančaftu. Následně se s nimi pustí do online zápasů, kde poprvé vyzkouší gameplay EA FC 24. Bude vstup do nové éry povedený a překoná letošní ročník ten minulý? Součástí streamu bude i miniturnaj influencerů, utkají se systémem každý s každým.

Informace:

Kdy: 22. září od 15:00
Kde: Twitch a YouTube
Kdo: Emerickson, Mich Sako a Davkouny

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).