Přejít k hlavnímu obsahu

Krása pohledět! Čínský hráč na svou zbraň nalepil samolepky za 7 milionů korun

18. 9. 2023 | 12:56 Counter-Strike 2 Zajímavost
Bohatí sběratelé CS:GO skinů se vyžívají ve vytváření vlastních craftů, jedinečných kombinací zbraní a samolepek. Jeden čínský obchodník se rozhodl vytvořit jedinečný kousek, který má hodnotu nemovitosti v České republice. Jeho inventář ale ukrývá mnohem více tajemství.
M4A1-S | Printstream
M4A1-S | Printstream
Zdroj: Valve / ZeusperCS

StatTrak™ M4A1-S | Printstream patří mezi nejoblíbenější skiny na danou zbraň, díky svému čistému vzhledu přímo vybízí k vytváření stylových kombinací s různými samolepkami. Kdo nemá do kapsy hluboko, ten se může odvážit dokonce nalepit jednu z těch nejdražších. A co kdyby ne jednu, ale rovnou čtyři?

Čínský obchodník se totiž rozhodl pro holografické samolepky týmu Titan z Katovic 2014. Jejich cesta stále roste a brzy začne útočit na sto tisíc dolarů za jeden kus. Uznat ale musíme, že výsledek vypadá opravdu brilantně. Celkem ho tenhle craft vyšel na něco přes 7 milionů korun, takže není divu, že je jediný na světě.

Jak ale následně odhalil odborník přes skiny Zeusper, tak už nyní má tento movitý čínský obchodník připravené další vzácné zbraně a další kusy holografických samolepek Titan. Nejspíše je tedy jen otázkou času, kdy zase něco vymyslí. Jeho inventář má hodnotu 2 milionů dolarů, takže to určitě bude stát za to!

Jelikož jde o tradera z Číny, tak jedna z teorií dokonce hovoří o tom, že využívá CS:GO skiny na praní peněz. Při tvrdých kontrolách má jít o jeden z nejjednodušších způsobů, jak dostat neomezený obnos peněz mimo zemi a tam je vyměnit za dolary. Obchodování s herními předměty je neskutečně otevřeným businessem.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.