Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš být součástí největší domácí akce? Doplň náš tým pro finále MČR 2023

18. 9. 2023 | 15:00 MČR
MČR sezóna opět po roce vyvrcholí na BVV – Brněnském výstavišti. Poprvé v historii se přesouváme do pavilonu P, který nabídne ještě více zábavy pro hráče a hráčky všech věkových kategorií. Spolu s tím je ale potřeba také posílit náš tým. Vedle stálých spolupracovníků každoročně hledáme nadšence, kteří mohou rozšířit PLAYzone crew jako dobrovolníci.
Hledáme dobrovolníky
Hledáme dobrovolníky
Zdroj: PLAYzone

Stejně jako v předchozích letech zahajujeme pátrání po dobrovolnících, kteří jsou ochotni pomoci s hladkým průběhem MČR v počítačových, konzolových a mobilních hrách 2023. Chceš se podílet na největší esportové akci roku a podívat se, jak funguje i v pozadí? Stačí vyplnit formulář níže a přihlásit se o šanci. V našem týmu každým rokem vítáme nové tváře, MČR může být právě i tvou vstupenkou do světa esportu.

Někteří z původních dobrovolníků jsou dnes již našimi fulltime zaměstnanci, lepší motivaci se ukázat si přát nemůžete. Kdo prokáže šikovnost a zodpovědnost, určitě se na našich akcích neukázal naposledy. V období od 18. do 27. listopadu hledáme výpomoc, protože největší akci roku sami postavit nezvládneme. Náročný týden začíná stavbou celé velkolepé akce, klíčové jsou ale především produkční dny 24. do 26. listopadu.

Pozice dobrovolníka je neplacená, ale i tak si od nás odneseš:

  • vstupenku na celý veletrh Life! 2023, jehož je MČR součástí
  • aktuální MČR merch
  • drobnosti od našich partnerů
  • pohled do backstage a fungování naší akce
  • pocit, že jsi součástí něčeho velkého a že se podílíš na největší tuzemské esportové akci
  • skvělé zkušenosti pod dohledem přátelských šéfů

Štítky: MČR, dobrovolníci
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.