Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Mich Sako, nebo Emerickson? Vítěz utkání obdaruje své fanoušky!

21. 9. 2017 | 17:14 EA SPORTS FC 24 Soutěž
Vydání EA Sports FC 24 je na spadnutí. Již brzy vstoupíme do nové éry fotbalových her, jejímž začátkem tě mimo jiné provedou i dva oblíbení influenceři - Mich Sako a Emerickson. Jak bude soutěž na launch streamu probíhat a kdo bude mít nakonec šanci odnést si ceny?
Launch Stream powered by Hyundai
Launch Stream powered by Hyundai
Zdroj: Hyundai

22. září proběhne Launch Stream powered by Hyundai. Akce, která odpálí nový ročník fotbalové hry od EA Sports, začíná v pátek od 15:00 a průběhem diváky provedou již zmiňovaní tvůrci Emerickson a Mich Sako spolu s moderátorem Davkounym.

Kromě hodnocení hry nebude chybět ani populární pack opening, kde streameři získají posily do svého mančaftu. Následně se s nimi pustí do online zápasů, kde předvedou gameplay EA FC 24.

Svůj um ukážou Mich Sako a Emerickson i během vzájemného zápasu. Bude se hrát celkem pět špílů, to znamená, že opravdu poznáme toho lepšího hráče.

Influencer, který vyhraje nejvíce zápasů, dostane možnost obdarovat svoje fanoušky. Podobu samotné soutěže si určí sám vítěz. Co si pro své sledující připraví?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).