Přejít k hlavnímu obsahu

Vytoužený úspěch! Miley se ženským týmem postoupila na LAN do Hamburku

23. 9. 2023 | 18:33 Counter-Strike 2 Reportáž
Ljudmila „Miley“ Mikitová se už dlouho snaží prosadit na mezinárodní ženskou scénu, dříve už byla jediný zápas od nejprestižnější ligy ESL Impact. Vytoužený úspěch ale konečně přišel!
Ljudmila „Miley“ Mikitová
Ljudmila „Miley“ Mikitová
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Po posledních neúspěších v kvalifikacích na ESL Impact se česká hráčka, streamerka a analytička Ljudmila „Miley“ Mikitová spojila s jiným týmem. Pod vedením Pierra „ro0kie“ Halajiana hraje s kolegyněmi z Polska, Německa a Rumunska. Společně si říkají mouse4aimers a po pátečním úspěchu hledají organizaci.

Mezinárodní sestava s českým zastoupením se zapojila do kvalifikace na Female Bay Cup 2023, který se uskuteční v Hamburku o prvním listopadovém víkendu. Čtyři pozvané celky doplní čtyři kvalifikované, Miley a spol. uspěly hned v prvním turnaji. Známá postava české scény tak konečně má šanci se ukázat!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.