Přejít k hlavnímu obsahu

Šílený počet nových odběratelů! Agraelův Hype Train nasadil opravdu vysokou laťku

27. 9. 2023 | 14:53 Twitch
Český streamingový gigant Vojtěch „Agraelus“ Fišar znovu posouvá hranice. Tentokrát dosáhl nového českého rekordu v takzvaném Hype Trainu, který by mu mohli závidět po celém světě.
Agraelus
Agraelus
Zdroj: Twitch

Pokud jste byť jen zavadili o svět streamování, jistě vám jméno Agraelus není cizí. Charismatický český streamer je jednou z předních tváří platformy Twitch. Jeho nadšení pro hry a schopnost bavit publikum ho katapultovaly mezi elitu herního streamování. Nedávno však Agraelus překonal sám sebe.

Za pouhou půl hodinu získal přes 1800 nových předplatitelů, takové číslo by pro naprostou většinu tvůrců bylo za celý měsíc samo o sobě obřím milníkem. Agraelus se svým chatem totiž dokázal rozjet Hype Train, který nemá obdoby. Jedná se o funkci na platformě Twitch pro podporu streamera, především zakoupením předplatného. Čím více předplatitelů streamer získá, tím vyšší úroveň Hype Trainu dosáhne.

Agraelův rekordní vlak se zastavil na stanici úrovně 31, tak daleko se na české scéně ještě nikdy nikdo nedostal. Na světový rekord mu ale ještě přece jenom hodně chybělo. Aktuální maximum drží americký tvůrce Kai Cenat s úrovní 47, když pouze v rámci jednoho Hype Trainu získal přes 10 tisíc odběratelů.

Proč ale uspěl právě nyní? Důvod je prostý. Agraelus vysílal DLC Phantom Liberty ke hře Cyberpunk 2077 a na streamu bylo pomocí darovaných předplatných, které byly ještě k tomu ve večerních hodinách levnější, možné získat do hry unikátní sniperku. Úspěšný tvůrce využil příležitosti a potvrdil sílu své komunity.

Štítky: Twitch, Agraelus
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.