Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovské boje v Nitře jsou u konce. Stále si však můžeš užít Samsung technologie

1. 10. 2023 | 09:20 Gaming
Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách má za sebou svůj první Gameday. V Nitře jsme ale se Samsungem až do neděle, tak si doraz vyzkoušet všechny vymoženosti.
Samsung stánek
Samsung stánek
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Samsung je synonymem pro technologie a jeho stánek patří Agrokomplexu Nitra patřit k tahákům celého eventu. Nejnovější kousky a vychytávky si může každý přijít vyzkoušet na vlastní kůži i během neděle.

Mistrovské turnaje i návštěva Jakuba Destra jsou minulostí. Samsung ale nabízí mnohem více, pro návštěvníky Agrokomplexu Nitra jsou připravena čtyři různorodá stanoviště. Jelikož jde o doprovodné aktivity k Samsung MČSR v mobilních hrách, tak se samozřejmě můžete těšit na aktuální vlajkové lodě.

Na dech beroucí Samsung TV si pro změnu můžete zazávodit v Gran Turismo 7 nebo si „čutnout“ ve FIFA 23. Dále budou k dispozici počítače s oblíbenými tituly jako Fortnite, Counter-Strike nebo Rocket League. A pokud na akci dorazíte jako parta či rodina, určitě si nenechte ujít pohybovou aktivitu na Nintendo Switch.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.