Přejít k hlavnímu obsahu

Další kritika. Counter-Strike tímto dílem umře, prohlásil Shroud

4. 10. 2023 | 21:30 Counter-Strike 2 Gaming
Bývalý profesionální hráč hry Counter-Strike, nyní hvězda Twitch scény, Michael „Shroud“ Grzesiek, se podělil o názor na Counter-Strike 2 se svými diváky. Dle jeho slov hra tímto dílem „umře“. Jeho spoluhráči si ale myslí, že je příliš negativní. Nejde zdaleka o první Shroudovu kritiku populární série od Valve.
Shroud a jeho názor na budoucnost CS2
Shroud a jeho názor na budoucnost CS2
Zdroj: Twitter.com

Již více než 10 let hráče doprovázela hra Counter-Strike: Global Offensive. Zapsala se do historie jako nejoblíbenější střílečka z první osoby. Nyní je ale CS:GO konec a gameři už si mohou plně užívat dlaší pařbu z dílny Valve – Counter-Strike 2. Po několikaměsíčním beta testování je hra konečně venku, ohlasy jsou však smíšené.

Ačkoliv CS2 vylepšuje spoustu aspektů hry, hratelnost a přináší nové funkce, které její předchůdce neměl, komunita má řadu výčitek. Například bývalý profesionální hráč Shroud, který se v současné době věnuje spíše streamování, hře nedává moc dobré vyhlídky do budoucna. Dle jeho slov bude CS2 koncem této legendární herní série.

Musí odstranit ten příšerný kouřový efekt. Když vám dojde kouř, vypadá to hrozně, měli by to odstranit. Myslím si, že tahle hra umře. Pěvně věřím tomu, že CS2 je poslední díl z této série,“ popsal své pocity Shroud.

Jeho spoluhráči s ním však nesouhlasili. „Mám pocit, že jsi příliš negativní,“ sdělil jeden z jeho spoluhráčů. „Však je to pravda, opravdu si myslím že jo. Tímto dílem je s hrou konec,“ stál si za svým Kanaďan.

Není to poprvé, co se Shroud vyjádřil ke Counter-Striku negativně. Po konci kariéry se několikrát k CS:GO vrátil, téměř pokaždé ale kritizoval takřka každý aspekt hry. A v Counter-Strike 2 se nic nezměnilo.

Zdroj: dexerto.com