Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se esportovým trenérem! Druhý ročník kurzu již tento víkend

3. 10. 2023 | 15:13 Aréna
Česká asociace esportu v rámci edukace a kultivace esportového prostředí podporuje zájemce o esport, a proto ve spolupráci s FTVS UK vypisuje pro velký zájem 2. ročník školení pro získání trenérské licence C.
Staň se esportovým trenérem! Druhý ročník kurzu již tento víkend
Staň se esportovým trenérem! Druhý ročník kurzu již tento víkend
Zdroj: PLAYzone

Kdy: 6. - 8. října
Kde: Online, FTVS UK, Vodafone PLAYzone Aréna
Cena: Pro členy ČSE 1 500 Kč, pro nečleny 5 000 Kč

Kvalifikovaní trenéři se budou podílet na výchově nových esportových talentů v rámci esportového a sportovního prostředí a obohatí sami sebe v mnoha dalších odvětvích. V budoucnu budou navazovat i další kurzy.

Jak se přihlásit? Pro podání přihlášky nás prosím kontaktujte na email esport@ftvs.cuni.cz. Do předmětu uveďte text „Kurz trenérské licence C“.

Budoucí trenéry čeká školení v mnoha oborech, které se promítají do tréninkového procesu, jako je sportovní trénink, ergonomie, regenerace, výživa, doping a další. Součástí třídenního školení budou také přednášky z oboru psychologie, marketingu či managementu sportu a esportu. Těšit se můžete také na přednášku o koučinku od Jana Mühlfeita a mnoho dalších kvalifikovaných přednášejících ať už z oblasti sportu, nebo profesionální esportové trenéry.

Program kurzu:

Pátek: Online z domova, přes aplikaci Teams
Sobota: Osobně na FTVS UK Praha
Neděle: Osobně Vodafone PLAYzone Areně

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).