Přejít k hlavnímu obsahu

Další úspěch české hráčky! Kromě Miley odcestuje do Hamburku také Týnka

6. 10. 2023 | 19:37 Counter-Strike 2 Reportáž
Ženská scéna se stále rozrůstá a české hráčky jsou u toho. Listopadová offline akce v Hamburku bude mít hned dvojnásobné české zastoupení! Ljudmilu „Miley“ Mikitovou, která uspěla hned v první kvalifikaci, nyní se svým týmem ze třetí kvalifikace doplnila Justýna „Týnka“ Ducká.
Miley a Týnka
Miley a Týnka
Zdroj: PLAYzone / Team Spirit

Female Bay Cup 2023 bude o prvním listopadovém víkendu hostit osm ženských týmů. Online kvalifikace sice probíhají a dohrávat se budou v CS:GO, ačkoliv samotný event bude již v CS2. Ani tato skutečnost ale nezastavila známou českou hráčku Justýnu „Týnka“ Duckou, jež dlouhodobě působí na evropské scéně.

Po odchodu z týmu Spirit se spojila se svojí talentovaný ukrajinskou kolegyní Svetlanou „suns1de“ Mevlidovou, která do nové sestavy přizvala tři své krajanky. Pod názvem woofwoof společně vzaly útokem, a následně ovládly celý třetí kvalifikací turnaj! Nejvíce se zapotily v semifinále proti Washington5M.

Týnka tímto úspěchem navazuje na českou reprezentantku Ljudmilu „Miley“ Mikitovou. Obě přitom spojuje fakt, že ani jedna jejich sestava aktuálně nemá organizaci, kterou před cestou na sever Německa hledají.

Oblíbená česká streamerka a analytička uspěla se svým týmem mouse4aimers hned v prvním turnaji, čímž konečně prolomila prokletí podobných kvalifikací. Pro obě je hamburský turnaj velkou příležitostí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.