Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Challenge v Rocket League nezklamala. Ve finále vládli Guess who

10. 10. 2023 | 12:00 Rocket League Reportáž
Rocket League komunita se po dlouhé době dočkala komunitní LAN akce. PLAYzone Challenge se vrátila úspěšně, registrace se rychle zaplnily a šestnáct mančaftů se nakonec ve Vodafone PLAYzone Areně utkalo o vítězství. Na to po jasném finále dosáhli Guess who.
PLAYzone Challenge v Rocket League nezklamala. Ve finále vládli Guess who
PLAYzone Challenge v Rocket League nezklamala. Ve finále vládli Guess who
Zdroj: PLAYzone

PLAYzone Challenge se po týdnu vrátila zpět do Vodafone PLAYzone Areny a na Twitch PLAYzone. Jako první byli v akci hráči Rainbow Six: Siege, teď přišel na řadu Rocket League.

Turnaj začal skupinovou fází, která přinesla souboje čtyř týmů v jedné skupině formátem každý s každým. Z každé skupiny postoupily tři celky, vítěz šel do čtvrtfinále, zbylé dva celky do osmifinále. Zápasy se hrály BO5, až od semifinále přišla na řadu BO7.

Právě semifinálová utkání byla nejvyrovnanější. FLY5 porazili VÍKENDOVÉ ČÍŠNÍKY 4:3, stejným výsledkem skončil boj o finále mezi Guess who a Pejsky. Finále bylo pro mnohé překvapivě jednostranné, Guess who nedovolili soupeřům z FLY5 ani bod a získali zlato. Zápas o 3. místo zvládli VÍKENDOVÍ ČÍŠNÍCI.

Konečné pořadí:

 1-gold 1. místo: Guess who (Syracks, Den1s, šedou) - 5 300 Kč
 2-silver 2. místo: FLY5 (99xx, Elko, NumBy) - 3 200 Kč
 3-bronze 3. místo: VÍKENDOVÍ ČÍŠNÍCI (romo, Alty, Bloody) - 2 100 Kč

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).