Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jako největší favorit? Vsaďte si na play-off Tipsport CS Praha II!

9. 10. 2023 | 19:27 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS Praha II se kvapem blíží. Pátek bude patřit úvodním zápasům, sobota bojům o přežití a první místenku ve finále a neděle nabídne velkolepé vyvrcholení. Vsadíte si na vítěze?
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS:GO Bratislava
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Uzavřená kvalifikace a následná skupinová fáze určily čtyři nejlepší týmy dalšího důležitého turnaje sezóny. Dynamo Eclot, SINNERS, Sampi.Tipsport a Entropiq se o tomto víkendu utkají o 430 tisíc korun, vítěz bere rovného čtvrt milionu korun. DNE se však mohou dalším triumfem přiblížit Tipsport Grand Slamu.

Před skupinami byla právě pardubická organizace bookmakery pasována do role největšího favorita. Přece jenom jde o vítěze dvou předchozích turnajů, novopečené mistry Slovenska a aktuálně i nejlepší česko-slovenský tým dle světově uznávaného HLTV žebříčku. Skupinová fáze ale Dynamu Eclot příliš nevyšla, do Prahy se dostalo skutečně s odřenýma ušima. Kurz na celkový triumf tak vzrostl za 2.60 na 2.65.

Mnohem důležitější je ale skutečnost, že DNE předskočili SINNERS. Původní hodnota 3 se před play-off snížila na 2.50, podle Tipsportu se tak hříšníci stali mírným favoritem na titul. Také hříšníci ale na LAN finále postoupili ze druhého místa, což jen potvrzuje vyrovnanost špičky. To je ta nejlepší pozvánka do Prahy.

Kurzy na celkového vítěze turnaje (vsazeno)
 Česká republika SINNERS2.50 (7789 Kč)
 Česká republika Dynamo Eclot2.65 (9869 Kč)
 Slovensko Sampi.Tipsport4.00 (25 Kč)
 Česká republika Entropiq10.00 (0 Kč)

V hodně dobré formě se po selhání na Mistrovství Slovenska ukázali ve skupině hráči Sampi.Tipsport. Z hlediska kurzů jsou pasováni do role trojky, ačkoliv postoupili z prvního místa na úkor SINNERS. Ještě překvapivější je skutečnost, že Sampi s kurzem 4 (před skupinami 5) zatím sázkaři absolutně nevěří! V tuto chvíli není na jejich prvenství vsazeno ani 1 procento celkového obnosu. Dá se ale čekat, že se to změní.

Outsiderem jsou Entropiq, jak se dá také očekávat. Už ve skupině se ale ukázali být dost nebezpečným černým koněm, který skolil Dynamo Eclot i UNiTY, oba finalisty MSR. Uvolněný projev a individuální síla může stačit na výhry zápasů, ale na celkové prvenství se s nimi nepočítá. Ale nepodceňujme je znovu.

Mezi prvními vypsanými příležitostmi nechybí ani vítězové prvních zápasů. Sampi.Tipsport proti Dynamu Eclot slibuje podle všech předpokladů vyrovnanou bitvu, SINNERS jsou přece jenom proti Entropiqu favoritem. Vsadit si už také můžete i na vítěze konkrétní mapy, případně počet kol na první mapě.

Kurzy na vítěze zápasu
 Slovensko Sampi.Tipsport vs.  Česká republika Dynamo Eclot
1.90 x 1.75
 Česká republika Entropiq vs.  Česká republika SINNERS
2.53 x 1.45
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.