Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnitemares 2023 začíná. Michael Myers, Jack Skellington a Alan Wake přicházejí do Fortnite

10. 10. 2023 | 16:25 Fortnite Update hry
Nová vylepšení, tématická kosmetika a související questy. To vše nás čeká a nejen to. Vrací se bonbóny, čarodějnické koště, Horde Rush a mnoho dalšího. Kromě obsahu bude ovlivněn i samotný příběh. Kado Thorne provede hráče časem v kapitole 4, 5. sezóně, ale než se tak stane, bude v této sezóně děsit ostrov jako upír.
Fortnitemares 2023
Fortnitemares 2023
Zdroj: Epic Games

Každoroční halloweenská přichází se všemi strašidelnými novými skiny, zbraněmi, děsivými způsoby hraní a fascinujícími tradicemi. Jako první vás přivítá zbrusu nové a přepracované lobby. Máme nové questy související s událostí a bezplatné odměny pro hráče za jejich splnění. Zatímco Kado Thorne a jeho posluhovači se již zmocnili kontroly nad ostrovem, nadcházející událost Fortnitemares odhalila ještě temnější stránku nového bosse, doplněnou o mýtickou zbraň.

Po letech žádostí o tuto spolupráci jí společnost Epic Games konečně dosáhla. Michael Myers, Jack Skellington a Alan Wake se objeví jako skiny ve hře. Vzhledem k jejich popularitě lze s jistotou předpokládat, že polovina lobby bude používat jeden z těchto tří outfitů téměř v každém zápase.

Dvoutýdenní akce představila řadu přírůstků do hry. Vedle upíří verze Kado Thorne, vyzbrojenou mýtickou zbraní, přichází i nová brokovnice. Wood Stake Shotgun je velmi unikátní, protože střílí dřevěné kolíky. Tato zbraň je smrtící na blízko, a přestože byla navržena pro boj s upíry, je velmi účinná i proti jiným entitám. Kromě toho se vrací také Pumpkin Launcher.

Aktualizace Fortnitemares zahrnuje také přidání dvou nových vylepšení Trick or Treat a Witchy Warrior. Ty poskytnou 10 healů při konzumaci cukroví a sníží cooldown u Witch Broom. Vzhledem k tomu, že je toho ještě mnoho, co je třeba odhalit, budou Epic Games pravděpodobně obsah přidávat průběžně.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.