Přejít k hlavnímu obsahu

Clix se stává ambasadorem a spoluvlastníkem XSETu

10. 10. 2023 | 23:25 Fortnite Přestup
Severoamerická esportová organizace XSET oznámila rozsáhlé partnerství s tvůrcem obsahu Fortnite a profesionálním hráčem Cody „Clix“ Conrodem.
Cody 'Clix' Conrod
Cody 'Clix' Conrod
Zdroj: youtube Clix

V rámci víceletého partnerství se Clix stane spoluvlastníkem XSET a vydá se značkou limitovanou edici merchandise kolekce. V budoucnu bude Clix spolupracovat s XSET hned na několika frontách.

Conrod je nejvíce známý tím, že je profesionálním hráčem Fortnite. V minulosti hrál za severoamerické organizace Misfits Gaming a NRG pod přezdívkou Clix. Conrod byl jedním z nejmladších účastníků světového poháru Fortnite 2019. Mimo jiné věnuje k tvorbě obsahu a nyní je jedním z nejsledovanějších streamerů Fortnite v Severní Americe.

Ačkoli XSET nesdílel mnoho specifik o partnerství, společnost poznamenala, že chce „využít odborné znalosti společnosti Conrod v oblasti tvorby obsahu, oblečení a akcí na podporu společnosti“. Kromě toho se stane spoluvlastníkem XSET.

Organizace bude také spolupracovat s Conrodovým studiem UEFN, Clix Creative, na vytvoření série map uvnitř Fortnite. Tvůrce a XSET také rozdají více než 1 milión korun na odměnách začínajícím hráčům Fortnite, ale podrobnosti o tomto plánu nebyly zveřejněny.

Cody „Clix“ Conrod toto oznámení okomentoval: „Od začátku roku 2023 jsem udělal velké kroky ve své kariéře, osobním růstu a dopadu, který mohu mít na svou komunitu. Načasování podepisování pomocí XSET nemůže být dokonalejší. Jsem požehnán, že jsem konečně podepsal smlouvu s organizací, která se shoduje a věří v mou vizi tvůrce obsahu, soutěžního esportového sportovce a podnikatele podporujícího růst mé značky oblečení a studia UEFN; chystáme se převzít.“

Štítky: Clix, XSET
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.